Våra Tjänster

“Våra heltäckande tjänster gör det enkelt och tryggt för dig att fokusera på din business.”

Planering och projektering

Tillsammans går vi igenom vad just du behöver för din verksamhet. Behövs det så skapar vi även en 3-d ritning över din lokal så att du visuellt kan se hur det kommer se ut med allt på plats.

 

FINANSIERING

Vi kan erbjuda förmånliga finansieringslösningar tack vare vårat samarbete med IKANO bank. En av de stora fördelarna för företagaren med tex. leasing är att företagets kapital slipper bindas i utrustningen. De pengarna kan i stället användas i företagets verksamhet.

Installation

Vi transporterar och installerar er utrustning samt inredning. När du beställer kompletta gym från oss så kommer vi ut till er och installerar produkterna. Efter installation utbildar vi er, så att ni känner er säkra på maskinerna och hur de ska användas.

Vi erbjuder även marknadsföringstjänster!

Utöver våra standardtjänster så erbjuder vi även tjänster inom marknsdsföring för din anläggning. Allt för att du som kund hos oss skall kunna komma igång så smidigt så möjligt och fokusera på din core business utan att behöva spendera tid på annat. 

FOTO

Egna fotografier gör att din hemsida ser personlig ut. Vi fotograferar porträttbilder, pressbilder, informationsbilder, bilder av din verksamhet mm. till din verksamhet.

VIDEO

Rörlig media är en självklarhet i dagens medielandskap. Med hjälp av en kort film kan du snabbt nå ut till din målgrupp och enkelt förklara ditt budskap.

WEBB

Med en välgjord och konsekvent grafisk profil bygger du upp ett unikt varumärke som representerar ditt företag och skapar igenkänning hos ditt varumärke.