Gym

 

Med över 20 års erfarenhet av att bygga, konstruera och designa Sveriges alla träningsanläggningar. Från att skräddarsy en mindre anläggning till att hitta olika framgångsrika koncept för en hel kedja. Vi hjälper dig att utveckla just din unika stil och konkurrenskraftiga idé till att bli en lönsam verksamhet. För att vara så heltäckande som möjligt erbjuder vi också olika marknadsföringspaket med hemsida, foto, video mm. Allt som du behöver för att börja synas och locka fler kunder till din verksamhet.

Nedan kan du se några av våra tidigare installationer.

NUMBER ONE GYM ESKILSTUNA

I hjärtat av anläggningen där det sociala möter träningen ser vi ett pingisbord,
fotboll och hockeyspel sida vid sida tillsammans med styrkemaskiner och konditionsutrustning. Vår konditionsavdelning betår av löpband, crosstrainers, wattcyklar (spinning), stairmaster (trappmaskiner), konditionscyklar, airbikes, assault bands (drivs av ditt löpsteg), roddmaskiner, stakmaskiner och sittcyklar.

Våran styrkemaskins park är i från Salterfitness som har sitt säte i Spanien. Med svenskt stål levererar dom över 20 maskiner av högsta kvalitet. Maskinerna täcker kroppens stora muskler för ben, mage, rygg, axlar, bröst och armar.

Numberonegym.se

 

STÄDHEM PADELARENA VÄSTERÅS

Städhem Padel Arena hittar ni på anrika Örjansgränd i Västerås. Arenan är den första i sitt slag i Västerås och erbjuder 6st dubbelbanor och 2st singelbanor. Förutom Padel kan ni spela 18 hål i vår golfsimulator eller varför inte ta ett pass i vårt fullmatade gym. I arenan kommer ni även hitta en välsorterad shop med förtäring samt racket och bollar. Dessutom hittar ni klassiska Lyle & Scotts grymma sportkollektion exklusivt i vår shop. Shopen är byggd på en ny teknologisk lösning kring bemannade butiker och man kommer in smidigt via BankID. Butiken har obemannad kassa med swish och kort som betalalternativ och kommer vara öppen under anläggningens öppettider

Städhempadelarena.se

B2B COACH GYM KOLBÄCK

B2B Coach Gym ger dig möjligheten att lära dig hur träning går till både för motionären till den mer hårt satsande välkommen att boka tid med Coachen för en kost eller tränings planering

B2B coach gym