REFERENSER

Den perfekta träningsanläggningen skapas inte av en slump. Med en nära dialog med dig som kund så är det vårat uppdrag att förverkliga din vision och dröm att skapa just den anläggning du vill ha. 

Nedan finner du ett urval av våra tidigare installationer. 

Number One Gym

När du kliver in på NumberOneGym för första gången möts du av en smakfull reception likt ditt favorit hotell. En glad, serviceinriktad men framförallt en intresserad personal bemöter dig från start. Genom vår inpassage med fingeravtrycksläsare tar du dig genom hallen som är inredd med omtanke. Har du bara en väska eller ett par skor så lämnas dom antingen i skoställen eller i våra smarta skåpslösningar, allt för att förenkla för Dig. Vår tro är nämligen att anpassa  vår anläggning utefter kundens behov och önskan.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Städhem Padelarena

Städhem Padel Arena hittar ni på anrika Örjansgränd i Västerås. Arenan är den första i sitt slag i Västerås och erbjuder 6st dubbelbanor och 2st singelbanor. Förutom Padel kan ni spela 18 hål i vår golfsimulator eller varför inte ta ett pass i vårt fullmatade gym. I arenan kommer ni även hitta en välsorterad shop med förtäring samt racket och bollar.

Hälsobolaget Surahammar

Hos oss ska alla känna sig välkomna, oavsett om du är nybörjare, van motionär eller elitidrottare. Du blir väl omhändertagen av kunnig och engagerad personal. Toppmodern maskinpark från Salter fitness. Din målsättning – vårt fokus. Hälsobolaget är en mötesplats man vill till, inte hitta ursäkter för att undvika.

Previous slide
Next slide