Powered by SAHEQ

”Powered by SAHEQ” är vårt sätt att samla lag eller individuella sportutövare i en gemensam grupp. Fokus är att ha roligt tillsammans, byta erfarenheter, supporta, sponsra och hjälpa varandra att nätverka i respektive bransch/sport. Allt för att vi tillsammans ska nå högre framgångar!

Emmy Wilen, Surfing

Surfare

Emmy Wilen heter jag och är 23 år och kommer ifrån Falun, Dalarna.

Jag bor idag på Teneriffa och började att surfa för fyra år sedan. Idag är jag med i Svenska Surf Landslaget och får äran att representera Sverige. I maj 2020, åker jag till El Salvador för att tävla i World Surfing Games. Där finns min chans att kvala in till OS 2020 i Japan, som är min stora dröm. Jag tränar hårt, och det ligger många timmars hårt slit bakom mina fina prestationer.

Min vilja och min ambition är att ta en plats i OS. Tack till SAHEQ som stödjer mig och min satsning samt ger mig förutsättningarna att utvecklas vidare mot mina mål.

Adam Andersson, Golf

Professional golfer

Adam beskrivs som en snäll, träningsvillig och målfokuserad proffsgolfare som siktar att gå från Swedish-golftour till Europatouren.

Vi på SAHEQ har en gemensam agenda tillsammans med Adam att försöka utveckla fysträningen för golfare. Under en period har Adam Andersson tränat med Erik Larsson- NumberOneGym (tidigare golfproffs samt PT) för att ytterligare förbättra Adams golffysik.

Priser/utmärkelser

Seemore Tour OoM 2015 Vinnare
1:a Karlskoga Open Seemore Tour 2015

Evalinda Aarvaag, BodyFitness

Träning som livsstil

1994 gjordes entrén på fitnessscenen. Kärleken till träningen har sedan barnsben funnits där. Nu kryssar jag mellan mammarollen, särbo med kärleken Daniel Lundevall i Västerås, träning, tävling, domaruppdrag och mitt arbete som HR-partner chef på Falu kommun.

Energiskt krutpaket med ett norrländskt lugn. Vad du än tror om mig så har du förmodligen fel. Jag älskar äventyr av alla de slag och vill du prata resor, då har du kommit till rätt person.

Priser/utmärkelser

SM-segrar 1995, 2009, 2017
Nordiskt guld 2007, Brons EM 2014, VM Silver 2018 och mycket mer

SAHEQ önskar EvaLinda lycka till!