POWERED BY SAHEQ

Powered by SAHEQ är vårt sätt att samla lag eller individuella sportutövare i en gemensam grupp. Fokus är att ha roligt tillsammans, byta erfarenheter, supporta, sponsra och hjälpa varandra att nätverka i respektive bransch/sport. Allt för att vi tillsammans ska nå högre framgångar!

Team Saheq

Emmy Wilén

Surfing

Emmy Wilen är 23 år och kommer ifrån Falun, Dalarna.

Hon bor idag på Teneriffa och började att surfa för fyra år sedan. Idag är hon med i Svenska Surf Landslaget och får äran att representera Sverige. I maj 2020, åker hon till El Salvador för att tävla i World Surfing Games. Där finns hennes chans att kvala in till OS 2020 i Japan, som är hennes stora dröm. Hon tränar hårt, och det ligger många timmars hårt slit bakom hennes fina prestationer.

Hennes vilja och ambition är att ta en plats i OS.

“Tack till SAHEQ som stödjer mig och min satsning samt ger mig förutsättningarna att utvecklas vidare mot mina mål.”

Eva-Linda Aarvaag

Träning som livsstil

1994 gjordes entrén på fitnessscenen. Kärleken till träningen har sedan barnsben funnits där. Nu kryssar jag mellan mammarollen, särbo med kärleken Daniel Lundevall i Västerås, träning, tävling, domaruppdrag och mitt arbete som HR-partner chef på Falu kommun.

Energiskt krutpaket med ett norrländskt lugn. Vad du än tror om mig så har du förmodligen fel. Jag älskar äventyr av alla de slag och vill du prata resor, då har du kommit till rätt person.

Priser/utmärkelser

SM-segrar 1995, 2009, 2017
Nordiskt guld 2007, Brons EM 2014, VM Silver 2018 och mycket mer

SAHEQ önskar EvaLinda lycka till!